Snön faller och vi med den.

December tjugohundraåtta har uppenbarligen tagit hårt på oss. Med oss menar jag förstås vi som brinner för att munnen är den som ska må bäst i jul. Munnen, tungan och speciellt smaksinnet, inte att förglömma dess kumpaner. Det här är vår tid. Jul = godis. Det är en definition av julen som satte sin rot långt för the Big Bnag och Jesus.

Snart är det själva aftonens tur att överta oss i sin besittning. Ingen kan fly. Bäst är att skita i allt vad sans heter och stoppa i sig så mycket godis man önskar att man kunde äta. Nu är det jul och inga hämningar här inte. Inte i min jul.

Jag tar för givet att ingens kök står orört i en timmas följd. Tekniskt sätt måste man baka hela tiden för att man ej ska behöva sitta tomhänt en enda sekund av månad 12. Äts de, måste mer bakas. Låt det endast vara ätbart i alls klappar i år. Det kan ni lita på att jag ska se till. Innan den godaste jul på år tillönskas er ska jag komma med en sista julbaksrekommendation. Så här har ni. Monstergott julsnickersgodis.

GOD GOD GOD Jul på er!

The Fikamans sista julspecial

Ingredienser
1 burk jordnötssmör
2 dl ljus sirap
1 dl socker
1 liter Kellogs Special-K
1 tsk vaniljsocker
Mörk och ljus choklad att glasera med

Gör så här
1. Smält jordnötssmör, ljus sirap och socker i en kastrull.
2. Blanda ner Kellogs Special-K och vaniljsocker.
3. Slå ut smeten i en långpanna och platta ut.
4. Glasera med smält choklad, både ljus och mörk.
5. Låt stelna i kylen eller utomhus.
6. Skär upp i små bitar och servera som julgodis!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Den verkliga sanningen

Svartvinbärssorbet

Spring, spring, vår!